Schimb produse

Daca marimea nu vi se potriveste sau doriti schimbul produsului/produselor dintr-un alt motiv o puteti face plasand o noua comanda si urmand pasii de mai jos (Pasul 1 si Pasul 2)

Costul pentru schimb colet este platit de Dvs. si este 30 Lei.

Pasul 1
Plasati o noua comanda cu produsul/produsele cu care doriti sa le schimbati si alegeti, in pagina de checkout (pagina de plasare comanda, mai jos o imagine exemplu) la modalitate de transport, "Colet la schimb".

Daca produsele din aceasta comanda depasesc valoric produsele pe care vreti sa le schimbati veti plati ramburs doar diferenta de cost + transportul 30 Lei.

Pasul 2

Informatii cu privire la schimb colet

Nu luati in considerare costul produselor + transport din comanda noua plasata, veti avea de plata doar cei 30 lei (daca schimbati produsul cu unul de aceeasi valoare).

Pregatiti coletul la schimb pe care il veti inmana curierului (Nu este nevoie sa chemati curierul, vom trimite noi coletul la schimb cu ridicarea celui de la Dvs.).

Puneti produsul intr-o punga exact cum l-ati primit (cutie, ambalajul lui original) si aplicati cateva benzi de scotch peste acea punga NU direct pe cutia produsului.