Schimb colet

Daca marimea nu vi se potriveste sau doriti schimbul produsului/produselor dintr-un alt motiv o puteti face completand acest formular pentru schimb colet.

Completati formularul cu datele Dvs. din comanda pentru a putea fi indentificata comanda in sistemul nostru.

Treceti Codul si Marimea produsului (produselor) pe care doriti sa-l(sa le) returnati (Exemplu : LP111-2N , 38)

Costul pentru schimb colet este de 28 Lei.

Dupa completarea acestui formular urmati pasii :

1. Plasati o noua comanda cu produsul/produsele pe care le doriti la schimb, puteti adauga in comanda si alte produse de pe site, in cazul in care doriti.

Atentie!!!*** Cand plasati noua comanda pentru schimb colete, va rugam sa treceti in campul Notatii client "Colet la schimb" ca in imaginea de mai jos :


Nu luati in considerare costul produselor + transport din comanda noua plasata, veti avea de plata doar cei 28 lei (si daca aveti in comanda si alte produse in plus veti plati doar acele produse nu si cele care se schimba).

2.Pregatiti coletul la schimb pe care il veti inmana curierului (Nu este nevoie sa chemati curierul, vom trimite noi coletul la schimb cu ridicarea celui de la Dvs.).

Puneti produsul intr-o punga exact cum l-ati primit (cutie, ambalajul lui original) si aplicati cateva benzi de scotch peste acea punga NU direct pe cutia produsului.

Formular schimb colet