Retur produse

Produsele pot fi returnate in termen de 15 zile calendaristice de la primirea lor doar daca sunt noi si cu ambalajul intact.

Costul de retur este suportat in intregime de client si returul se poate face doar prin firma de Curierat Rapid la sediul nostru fara Cost Ramburs sau plata la Destinatar.

Puteti returna produsele cumparate din magazinul online Zibra.ro urmand cei 2 pasi simpli de mai jos (Pasul 1 si Pasul 2).

Pasul 1
Completati corect, pentru a putea fi identificata comanda Dvs.la noi in sistem, formularul de retur alaturat (de mai jos).

Pasul 2
Contactati orice firma de Curierat Rapid doriti Dvs. si trimiteti coletul, ambalat corespunzator intr-o punga (nu aplicati scotch direct pe cutia incaltamintei), la adresa nostra.

Adresa de retur

Destinatar: ZIBRA INTERNATIONAL SRL
Adresa: B-dul. Nicolae Balcescu, Nr. 22A, Voluntari, Ilfov, cod postal: 077190

Telefon: 0731.834.905

Atentie! Nu trimiteti produsele cu ramburs suma datorata sau cu plata transportului la destinatar, pentru ca vor fi refuzate.

Informatii cu privire la retur colet

Atentie! Daca in formularul de retur la "Returul banilor" optati pentru "Voucher", la o noua comanda plasata transportul este gratuit doar daca dupa scaderea voucherului valoarea produselor este de minim 250 lei.

Produsele returnate sunt verificate si apoi se face rambursul banilor in contul dvs. in maxim 15 zile de la primirea coletului.

Conditiile de retur de mai sus se aplica doar pentru persoanele fizice NU si pentru persoanele juridice (Firme).

NU MAI ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

Formular Retur Produse