Filtre produse Filtre produse

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Ochelari de soare polarizati reduc oboseala ochilor, protejandu-i de lumina puternica a soarelui, blocheaza toate razele nocive UV si imbunatatesc contrastul si claritatea vederii. Ochelarii de soare accesorizeaza foarte bine tinutele casual, dar nu numai, de fiecare data cand te expui la soare.

Ochelarii de soare sunt ideali pentru sezonul estival (plaja, etc.), dar si pentru alte forme de distractie in care vrei sa iti pui in valoare fizionomia. Nu exista reguli stricte dupa care sa te ghidezi atunci cand vrei sa iti alegi o pereche de ochelari, insa forma fetei este un aspect pe care cu totii trebuie sa-l luam in considerare. Daca deja esti posesorul unor ochelari si esti multumit de potrivirea lor cu tipul fetei tale, atunci pur si simplu ar trebui sa iti alegi ceva asemanator.

Ochelarii de soare Pedro ofera protectie 100% cu valoarea UV400 pentru prevenirea afectiunilor rezultate in urma expunerii la soare. Ochelarii sunt livrati cu cutie de depozitare, saculet de protectie si laveta pentru curatarea periodica a lentilelor.

Ochelari de soare online

Zibra ti-a pregatit o selectie variata de ochelari de soare pentru barbati, femei si copii la preturi avantajoase. Alege-ti stilul de rama preferat si comanda online cu incredere perechea preferata.