Cum comand?

 

Pentru a cumpara/comanda produse din acest magazin virtual trebuie sa urmati pasii :

1. Adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adauga in cos" corespunzator produsului.

2. Dupa adaugarea produsului/produselor in cosul de cumparaturi se alege optiunea "Plaseaza Comanda". In cazul in care aveti cont in acest magazin virtual va Logati (Log in) cu "Utilizator" si "Parola", daca nu aveti cont puteti sa va "Inregistrati".

3. Odata ce ati ales "Inregistrare" veti fi redirectionat catre pagina "Informatii contact" unde va trebui sa va creati cont completand campurile cu "*" (campurile obligatorii). Dupa completarea campurilor, apasati butonul "Inregistrare" , veti fi redirectionati catre pagina "Adresa".

4. In aceasta pagina "Adresa" va trebui sa verificati adresa exacta unde doriti sa va fie livrate produsele si/sau adresa de facturare in cazul in care este o alta adresa decat cea de livrare a produselor. Dupa verificarea campurilor obligatorii, apasati butonul "Continuati" si veti fi redirectionati catre pagina "Plata si Transport".

5. In pagina "Plata si Transport" alegeti optiunea de plata si selectati modalitatea de livrare-transport prin care doriti sa va fie livrate produsele. Livrarea in Bucuresti si Provincie se face prin Curier rapid. Odata aleasa modalitatea de plata si transport apasati butonul "Continuati"

- Alegand optiunea "Ramburs - Curier Rapid" , veti plati produsele curierului in momentul in care se va livra coletul la usa.
- Alegand optiunea "Transfer bancar" va trebui sa platiti prin banca factura in contul firmei noastre (date pe care le aveti in pagina "Contact" si in antetul facturii) dupa care se va face livrarea produselor catre dumneavoastra.

Tot aici aveti posibilitatea sa ne scrieti eventualele observatii privind comanda Dvs. Odata aleasa una din optiunile enumerate mai sus apasati butonul "Plaseaza Comanda", dupa apasarea acestui buton , veti fi redirectionati catre o pagina unde aveti informatii despre comanda Dvs. cum ar fi :

- Data comenzii;
- Statusul comenzii;
- Produsele comandate cu optiunile lor(culoare, marime...etc.);
- Metode de plata, de transport, cost transport, total factura (cu transport);
- Adresa de facturare si de livrare;
- Optiunea de printare/salvare a facturii.;

ATENTIE! Comanda Dvs. va ajunge la noi numai dupa ce ati apasat butonul "Plaseaza comanda"